Cum să ștergeți un cont YouTube?

Cum să ștergeți un cont YouTube?

Ștergerea unui cont YouTube înseamnă eliminarea definitivă a conținutului, videoclipurilor, abonamentelor și activităților din contul dvs. Aflați cum să efectuați procesul!


Mulți oameni caută în mod special „Cum să ștergeți un canal YouTube pe iPhone sau „Cum să ștergeți un canal YouTube pe mobil”. Cu toate acestea, în prezent, nu este posibil să vă ștergeți contul YouTube de pe telefon. Pe scurt, puteți efectua procesul de ștergere a contului doar printr-un desktop sau computer.


Dacă doriți să vă ștergeți contul YouTube sau să închideți un canal prin computer, am pregătit o listă detaliată pentru dvs. În acest fel, îți vei putea închide canalul într-un timp scurt și cu pași simpli. Am inclus și pași suplimentari, cum ar fi suspendarea contului și ascunderea conținutului.


Deci, fără alte prelungiri, să trecem la pașii „Cum să ștergi un cont YouTube?”


Cum să ștergeți un cont YouTube? (Ștergerea definitivă a unui canal) 

Dacă sunteți proprietarul unui canal pe YouTube, este posibil să vă ștergeți definitiv canalul. Pentru a face acest lucru, va trebui să urmați setările necesare conform instrucțiunilor. Completarea cu acuratețe a pașilor va asigura că procesul este valid.


Iată cum puteți șterge un canal YouTube folosind dispozitivul desktop (computer sau PC):


  • În primul rând, accesați adresa web youtube.com.
  • Faceți clic pe fotografia dvs. de profil, aflată în partea de sus a paginii.
  • După ce faci clic pe fotografia ta de profil, selectează „YouTube Studio” din meniul care apare.
  • Odată ce panoul se deschide, faceți clic pe pictograma „Setări” din partea de jos a meniului lateral.
  • În meniul „Setări”, faceți clic pe secțiunea „Canal” de sub titlul „General”.
  • În pagina rezultată, faceți clic pe textul care spune „Setări avansate”.
  • Derulați în jos până în partea de jos a secțiunii, apoi faceți clic pe „Ștergeți conținutul YouTube”.
  • Introduceți parola de e-mail asociată canalului dvs. YouTube și continuați.
  • Bifați caseta care spune „Vreau să-mi șterg definitiv conținutul”.
  • Parcurgeți pașii de verificare necesari pentru a vă șterge contul YouTube.
  • În cele din urmă, faceți clic pe „Eliminați conținutul YouTube”, iar procesul de ștergere a canalului YouTube va fi finalizat.
  • Notă: După finalizarea procesului de ștergere a contului YouTube, nu este ușor să vă recuperați contul. În plus, ștergerea canalului poate dura ceva timp din cauza procedurilor necesare. Cu toate acestea, contul tău YouTube va fi șters definitiv.


Cum să dezactivați sau să înghețați temporar un cont YouTube

Când nu doriți să vă ștergeți definitiv contul YouTube, dezactivarea sau înghețarea temporară a acestuia poate fi cea mai bună opțiune. Când vă blocați contul YouTube, numele canalului, aprecierile, videoclipurile și abonații vor fi ascunse pentru vizionare. Cu toate acestea, comentariile și răspunsurile tale YouTube vor fi șterse definitiv de pe canal.


Dacă urmați pașii de mai jos pe dispozitivul dvs. desktop (PC sau computer), puteți finaliza procesul de înghețare a contului dvs. YouTube:


  • Mai întâi, deschideți browserul web și vizitați site-ul web YouTube.com.
  • Odată ce sunteți pe pagina de pornire, faceți clic pe fotografia de profil situată în dreapta sus.
  • După ce faceți clic pe fotografia dvs. de profil, va apărea un meniu. Faceți clic pe secțiunea „YouTube Studio”.
  • După ce ajungeți la „Tabloul de bord al canalului”, faceți clic pe pictograma „Setări” situată în partea stângă a panoului.
  • În mijlocul paginii, când se deschide pagina „Setări”, faceți clic pe opțiunea „Canal”.
  • Secțiunea „Informații de bază” va apărea automat; atingeți meniul „Setări avansate” de lângă acesta.
  • Derulați în jos în partea de jos a meniului „Setări avansate” și faceți clic pe opțiunea „Eliminați conținut YouTube”.
  • Pagina vă va redirecționa automat pentru a vă conecta și a vă cere parola. Introduceți parola pentru adresa de e-mail asociată canalului dvs. și continuați.
  • Pe ecranul care apare, atingeți opțiunea „Vreau să-mi ascund conținutul”.
  • Selectați opțiunile pe care doriți să le ascundeți pe canal și faceți clic o dată pe caseta de selectare.
  • În cele din urmă, după ce dați clic pe „Ascunde canalul meu”, dezactivarea contului tău YouTube sau procesul de înghețare temporară va fi finalizată.

Cum să ascunzi conținutul YouTube?

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a ascunde conținutul de pe YouTube fără a vă șterge sau dezactiva contul, există mai multe metode pe care le puteți urma pentru a realiza acest lucru. Puteți ascunde videoclipurile încărcate anterior sau viitoare și le puteți face private.


Pentru a ascunde conținutul YouTube pe un computer (PC sau desktop), urmați pașii de mai jos:


  • Mai întâi, conectați-vă la contul dvs. YouTube prin site-ul YouTube și navigați la pagina de pornire.
  • Faceți clic o dată pe fotografia dvs. de profil (situată în colțul din dreapta sus al paginii).
  • Din meniul drop-down care apare, selectați „YouTube Studio”
  • Pagina vă va redirecționa automat către secțiunea „Tabloul de bord al canalului”.
  • Din aceeași zonă și meniul din stânga, faceți clic pe butonul „Conținut”.
  • Pe pagina „Conținutul canalului”, videoclipurile încărcate anterior vor fi vizibile.
  • Plasați cursorul peste un videoclip și examinați secțiunea „Vizibilitate”.
  • Treceți mouse-ul peste eticheta „Public” și faceți clic pe pictograma săgeată în jos.
  • Selectați fie „Privat” fie „Nelistat” dintre opțiunile disponibile chiar sub secțiunea „Salvare sau Publicare”.
  • În cele din urmă, faceți clic pe butonul „Salvați” pentru a finaliza procesul de ascundere a conținutului YouTube.
  • Cum să ștergi un canal YouTube de pe un telefon?
  • Ștergerea unui canal YouTube se poate face numai pe computer. Nu este posibil să-l ștergeți de pe Android sau iPhone. Urmând pașii menționați mai sus, îți poți șterge cu ușurință contul prin panoul YouTube Studio.


Conturile YouTube neutilizate se închid?

Da, conturile YouTube neutilizate pot fi închise după o anumită perioadă de timp. YouTube încurajează utilizatorii să-și mențină conturile active și să se implice pe platformă. Cu toate acestea, conturile care au fost neutilizate sau nu prezintă nicio interacțiune de mult timp pot fi dezactivate de YouTube.


Politicile privind conturile neutilizate de pe YouTube se pot schimba în timp, așa că este important să verificați resursele oficiale de asistență YouTube pentru detalii exacte. Dacă doriți să continuați să vă folosiți contul YouTube, conectarea regulată, încărcarea conținutului sau interacțiunea cu alții vă pot ajuta să împiedicați închiderea contului dvs.


Conform celei mai recente actualizări, Google intenționează să ștergă conturile Google neutilizate create în decembrie 2024. Google va trimite notificări pentru conturile programate pentru ștergere, iar dacă nu există niciun răspuns după câteva luni, acele conturi vor fi șterse.


Ștergerea unui cont Google șterge contul YouTube?

Nu, ștergerea contului dvs. Google nu șterge automat contul dvs. YouTube. Chiar dacă vă ștergeți contul Google, contul dvs. YouTube și conținutul acestuia sunt în general păstrate. Cu toate acestea, politicile și termenii și condițiile Google se pot modifica, așa că este întotdeauna important să verificați informațiile cele mai actualizate verificând documentația oficială Google.

Unde te vezi peste 10 ani...

Am susținut un Summit Future of Mobile la MWC19, o sesiune de panel găzduită de Nick Lane de la Mobilesquared, care a prezentat nimeni altul decât propriul nostru evanghelist șef R...

Citeşte mai mult
Cum să ștergeți un cont Y...

Ștergerea unui cont YouTube înseamnă eliminarea definitivă a conținutului, videoclipurilor, abonamentelor și activităților din contul dvs. Aflați cum să efectuați procesul!Mulți oa...

Citeşte mai mult
Trecerea SMS-urilor la ni...

Utilizați mesaje SMS pentru a comunica cu publicul dvs. și vă bucurați de niște rate de răspuns excelente, dar care este următorul pas pentru a vă asigura că ratele deschise sunt m...

Citeşte mai mult
Taxe SMS: un ghid pentru ...

O rată scăzută de SMS pe pagina de prețuri poate arăta ca o fură până când apare restul facturii.Taxele operatorului, costurile de înregistrare, depășirile, închirierea numerelor ș...

Citeşte mai mult
Găsiți serviciul SMS Gate...

Vrei ca afacerea ta să înflorească? Dacă acesta este ceea ce cauți, este timpul să începi să folosești mesajele text ca o modalitate de a comunica mai eficient cu clienții tăi, așa...

Citeşte mai mult
Serviciu SMS în vrac pent...

Trimiterea unui raport prin SMS către clienți este unul dintre cele mai eficiente instrumente de marketing din jurul nostru. Sectorul Călătorii și Turism iubește mesajele text, deo...

Citeşte mai mult