Kā izdzēst YouTube kontu?

Kā izdzēst YouTube kontu?

YouTube konta dzēšana nozīmē neatgriezenisku satura, videoklipu, abonementu un darbību noņemšanu no sava konta. Uzziniet, kā veikt procesu!


Daudzi cilvēki īpaši meklē “Kā izdzēst YouTube kanālu iPhone tālrunī vai “Kā izdzēst youtube kanālu mobilajā ierīcē”. Tomēr pašlaik nav iespējams izdzēst savu YouTube kontu no tālruņa. Īsāk sakot, konta dzēšanas procesu var veikt tikai, izmantojot galddatoru vai datoru.


Ja vēlaties dzēst savu YouTube kontu vai slēgt kanālu, izmantojot datoru, mēs esam sagatavojuši jums detalizētu sarakstu. Tādā veidā jūs varēsiet aizvērt savu kanālu īsā laikā un ar vienkāršām darbībām. Esam iekļāvuši arī papildu darbības, piemēram, konta darbības apturēšanu un satura slēpšanu.


Tātad, bez turpmākas piepūles, pāriesim pie sadaļā "Kā izdzēst YouTube kontu?"


Kā izdzēst YouTube kontu? (Kanāla neatgriezeniska dzēšana) 

Ja esat kanāla īpašnieks pakalpojumā YouTube, varat neatgriezeniski izdzēst savu kanālu. Lai to izdarītu, jums būs jāievēro nepieciešamie iestatījumi, kā norādīts instrukcijās. Precīza darbību veikšana nodrošinās procesa derīgumu.


Lūk, kā varat izdzēst YouTube kanālu, izmantojot galddatoru (datoru vai datoru).


  • Vispirms dodieties uz tīmekļa adresi youtube.com.
  • Noklikšķiniet uz sava profila attēla, kas atrodas lapas augšdaļā.
  • Pēc noklikšķināšanas uz sava profila attēla parādītajā izvēlnē atlasiet YouTube Studio.
  • Kad panelis ir atvērts, sānu izvēlnes apakšā noklikšķiniet uz ikonas "Iestatījumi".
  • Izvēlnē “Iestatījumi” zem virsraksta “Vispārīgi” noklikšķiniet uz sadaļas “Kanāls”.
  • Atvērtajā lapā noklikšķiniet uz teksta “Papildu iestatījumi”.
  • Ritiniet uz leju līdz sadaļas apakšdaļai, pēc tam noklikšķiniet uz “Dzēst YouTube saturu”.
  • Ievadiet savu e-pasta paroli, kas saistīta ar jūsu YouTube kanālu, un turpiniet.
  • Atzīmējiet izvēles rūtiņu “Es vēlos neatgriezeniski dzēst savu saturu”.
  • Veiciet verifikācijas darbības, kas nepieciešamas, lai dzēstu savu YouTube kontu.
  • Visbeidzot noklikšķiniet uz “Noņemt YouTube saturu”, un jūsu YouTube kanāla dzēšanas process tiks pabeigts.
  • Piezīme. Kad YouTube konta dzēšanas process ir pabeigts, kontu nav viegli atgūt. Turklāt nepieciešamo procedūru dēļ kanāla dzēšana var aizņemt kādu laiku. Tomēr jūsu YouTube konts tiks neatgriezeniski izdzēsts.


Kā īslaicīgi deaktivizēt vai iesaldēt YouTube kontu

Ja nevēlaties neatgriezeniski dzēst savu YouTube kontu, tā īslaicīga deaktivizēšana vai iesaldēšana var būt vissaprātīgākā iespēja. Ja iesaldēsit savu YouTube kontu, jūsu kanāla nosaukums, atzīmes Patīk, videoklipi un abonenti tiks paslēpti. Tomēr jūsu YouTube komentāri un atbildes tiks neatgriezeniski izdzēstas no jūsu kanāla.


Ja savā galddatorā (personālajā datorā vai datorā) izpildāt tālāk norādītās darbības, varat pabeigt sava YouTube konta iesaldēšanas procesu.


  • Vispirms atveriet savu tīmekļa pārlūkprogrammu un apmeklējiet vietni YouTube.com.
  • Kad esat nokļuvis sākumlapā, noklikšķiniet uz sava profila attēla augšējā labajā stūrī.
  • Pēc noklikšķināšanas uz sava profila attēla parādīsies izvēlne. Noklikšķiniet uz sadaļas YouTube Studio.
  • Kad esat sasniedzis "Kanāla informācijas paneli", noklikšķiniet uz ikonas "Iestatījumi", kas atrodas paneļa kreisajā pusē.
  • Lapas vidū, kad tiek atvērta lapa "Iestatījumi", noklikšķiniet uz opcijas "Kanāls".
  • Automātiski parādīsies sadaļa 'Pamatinformācija'; pieskarieties tai blakus esošajai izvēlnei Papildu iestatījumi.
  • Ritiniet uz leju līdz izvēlnes “Papildu iestatījumi” apakšdaļai un noklikšķiniet uz opcijas “Noņemt YouTube saturu”.
  • Lapa automātiski novirzīs jūs uz pierakstīšanos un pieprasīs ievadīt paroli. Ievadiet ar jūsu kanālu saistītās e-pasta adreses paroli un turpiniet.
  • Parādītajā ekrānā pieskarieties opcijai “Es vēlos paslēpt savu saturu”.
  • Atlasiet opcijas, kuras vēlaties paslēpt savā kanālā, un vienreiz noklikšķiniet uz izvēles rūtiņas.
  • Visbeidzot, pēc noklikšķināšanas uz Slēpt manu kanālu tiks pabeigts jūsu YouTube konta deaktivizēšanas vai pagaidu iesaldēšanas process.

Kā paslēpt YouTube saturu?

Ja meklējat veidu, kā paslēpt saturu pakalpojumā YouTube, neizdzēšot vai deaktivizējot kontu, varat izmantot vairākas metodes, lai to panāktu. Varat paslēpt savus iepriekš augšupielādētos vai gaidāmos videoklipus un padarīt tos privātus.


Lai datorā (datorā vai galddatorā) paslēptu YouTube saturu, veiciet tālāk norādītās darbības.


  • Vispirms piesakieties savā YouTube kontā, izmantojot YouTube vietni, un dodieties uz sākumlapu.
  • Vienreiz noklikšķiniet uz sava profila attēla (kas atrodas lapas augšējā labajā stūrī).
  • Parādītajā nolaižamajā izvēlnē atlasiet YouTube Studio.
  • Lapa automātiski novirzīs jūs uz sadaļu "Kanāla informācijas panelis".
  • Tajā pašā apgabalā un kreisajā izvēlnē noklikšķiniet uz pogas Saturs.
  • Lapā "Kanāla saturs" būs redzami jūsu iepriekš augšupielādētie videoklipi.
  • Virziet kursoru virs videoklipa un pārbaudiet sadaļu Redzamība.
  • Novietojiet peles kursoru virs etiķetes Publisks un noklikšķiniet uz lejupvērstās bultiņas ikonas.
  • Atlasiet “Privāts” vai “Nerindots” no opcijām, kas pieejamas tieši zem sadaļas “Saglabāt vai publicēt”.
  • Visbeidzot, noklikšķiniet uz pogas Saglabāt, lai pabeigtu YouTube satura slēpšanas procesu.
  • Kā tālrunī izdzēst YouTube kanālu?
  • YouTube kanālu var dzēst tikai datorā. To nevar izdzēst no Android vai iPhone. Veicot iepriekš minētās darbības, varat viegli izdzēst savu kontu, izmantojot YouTube Studio paneli.


Vai neizmantotie YouTube konti tiek slēgti?

Jā, neizmantotos YouTube kontus var slēgt pēc noteikta laika. YouTube mudina lietotājus saglabāt savus kontus aktīvus un iesaistīties platformā. Tomēr YouTube var atspējot kontus, kas nav izmantoti vai ilgstoši nav mijiedarbības.


Politikas par neizmantotiem kontiem pakalpojumā YouTube laika gaitā var mainīties, tāpēc ir svarīgi pārbaudīt YouTube oficiālajos atbalsta resursos, lai iegūtu precīzu informāciju. Ja vēlaties turpināt izmantot savu YouTube kontu, regulāra pieteikšanās, satura augšupielāde vai sazināšanās ar citiem var palīdzēt novērst konta slēgšanu.


Saskaņā ar jaunāko atjauninājumu Google plāno dzēst neizmantotos Google kontus, kas izveidoti 2024. gada decembrī. Google nosūtīs paziņojumus par kontiem, kas paredzēti dzēšanai, un, ja pēc vairākiem mēnešiem netiks saņemta atbilde, šie konti tiks dzēsti.


Vai, dzēšot Google kontu, tiek izdzēsts arī YouTube konts?

Nē, dzēšot Google kontu, jūsu YouTube konts netiek automātiski izdzēsts. Pat ja izdzēšat savu Google kontu, jūsu YouTube konts un tā saturs parasti tiek saglabāti. Tomēr Google politikas un pakalpojumu sniegšanas noteikumi var mainīties, tāpēc vienmēr ir svarīgi pārbaudīt visjaunāko informāciju, pārbaudot Google oficiālo dokumentāciju.

Kur tu sevi redzi pēc 10 ...

Mēs atbalstījām Future of Mobile Summit MWC19 — paneļa sesiju, ko vadīja Niks Leins no Mobilesquared un kurā piedalījās neviens cits kā mūsu pašu galvenais evaņģēlists Roberts Gers...

Lasīt vairāk
Kā izdzēst YouTube kontu?

YouTube konta dzēšana nozīmē neatgriezenisku satura, videoklipu, abonementu un darbību noņemšanu no sava konta. Uzziniet, kā veikt procesu!Daudzi cilvēki īpaši meklē “Kā izdzēst Yo...

Lasīt vairāk
Paceliet īsziņas uz nākam...

Jūs izmantojat īsziņas, lai sazinātos ar savu auditoriju un baudītu lielisku atbilžu līmeni , taču kāds ir nākamais solis, lai nodrošinātu, ka atvērtie tarifi tiek saglabāti un aud...

Lasīt vairāk
SMS maksas: ceļvedis par ...

Zems SMS tarifs cenu lapā var izskatīties kā zagts, līdz tiek parādīta pārējā rēķina daļa.Mobilo sakaru operatora maksas, reģistrācijas izmaksas, pārsniegumi, numura noma un maksas...

Lasīt vairāk
Atrodiet savam uzņēmumam ...

Vai vēlaties, lai jūsu bizness plauktu? Ja tas ir tas, ko meklējat, ir pienācis laiks sākt izmantot īsziņas kā veidu, kā efektīvāk sazināties ar klientiem, kā to dara daudzi citi u...

Lasīt vairāk
Lielapjoma SMS pakalpojum...

Atskaites nosūtīšana ar SMS klientiem ir viens no efektīvākajiem mārketinga rīkiem mums apkārt. Ceļojumu un tūrisma nozarei patīk īsziņas, jo tās ir ātras, vienkāršas un tiešas. No...

Lasīt vairāk