Kaip ištrinti „YouTube“ paskyrą?

Kaip ištrinti „YouTube“ paskyrą?

„YouTube“ paskyros ištrynimas reiškia visam laikui turinio, vaizdo įrašų, prenumeratų ir veiklos pašalinimą iš paskyros. Sužinokite, kaip atlikti procedūrą!


Daugelis žmonių konkrečiai ieško „Kaip ištrinti „YouTube“ kanalą „iPhone“ arba „Kaip ištrinti „YouTube“ kanalą mobiliajame telefone“. Tačiau šiuo metu negalima ištrinti „YouTube“ paskyros iš telefono. Trumpai tariant, paskyros ištrynimo procesą galite atlikti tik naudodami darbalaukį arba kompiuterį.


Jei norite ištrinti „YouTube“ paskyrą arba uždaryti kanalą naudodami kompiuterį, paruošėme jums išsamų sąrašą. Tokiu būdu galėsite uždaryti kanalą per trumpą laiką ir lengvais veiksmais. Taip pat įtraukėme papildomų veiksmų, pvz., paskyros sustabdymą ir turinio slėpimą.


Taigi, nieko nelaukdami pereikime prie „Kaip ištrinti „YouTube“ paskyrą?


Kaip ištrinti „YouTube“ paskyrą? (Kanalo ištrynimas visam laikui) 

Jei esate „YouTube“ kanalo savininkas, galite visam laikui ištrinti kanalą. Norėdami tai padaryti, turėsite atlikti reikiamus nustatymus, kaip nurodyta. Tiksliai atlikę veiksmus užtikrinsite, kad procesas bus teisingas.


Štai kaip galite ištrinti „YouTube“ kanalą naudodami stalinį įrenginį (kompiuterį arba asmeninį kompiuterį):


  • Pirmiausia eikite į žiniatinklio adresą youtube.com.
  • Spustelėkite savo profilio nuotrauką, esančią puslapio viršuje.
  • Spustelėję profilio nuotrauką, pasirodžiusiame meniu pasirinkite „YouTube Studio“.
  • Kai skydelis atsidarys, šoninio meniu apačioje spustelėkite piktogramą „Nustatymai“.
  • Meniu „Nustatymai“ spustelėkite skyrių „Kanalas“, esantį po antrašte „Bendra“.
  • Atsidariusiame puslapyje spustelėkite tekstą „Išplėstiniai nustatymai“.
  • Slinkite žemyn iki skilties apačios, tada spustelėkite „Ištrinti „YouTube“ turinį“.
  • Įveskite el. pašto slaptažodį, susietą su „YouTube“ kanalu, ir tęskite.
  • Pažymėkite laukelį „Noriu visam laikui ištrinti savo turinį“.
  • Atlikite patvirtinimo veiksmus, reikalingus norint ištrinti „YouTube“ paskyrą.
  • Galiausiai spustelėkite „Pašalinti „YouTube“ turinį“ ir „YouTube“ kanalo ištrynimo procesas bus baigtas.
  • Pastaba: baigus „YouTube“ paskyros ištrynimo procesą, atkurti paskyrą nėra lengva. Be to, kanalo ištrynimas gali užtrukti dėl būtinų procedūrų. Tačiau jūsų „YouTube“ paskyra bus visam laikui ištrinta.


Kaip laikinai išjungti arba užšaldyti „YouTube“ paskyrą

Kai nenorite visam laikui ištrinti „YouTube“ paskyros, protingiausia gali būti laikinai ją išjungti arba užšaldyti. Kai užšaldysite „YouTube“ paskyrą, kanalo pavadinimas, mygtukai „Patinka“, vaizdo įrašai ir prenumeratoriai bus paslėpti. Tačiau jūsų „YouTube“ komentarai ir atsakymai bus visam laikui ištrinti iš jūsų kanalo.


Jei atliksite toliau nurodytus veiksmus staliniame įrenginyje (asmeniniame kompiuteryje arba kompiuteryje), galite užbaigti „YouTube“ paskyros įšaldymo procesą:


  • Pirmiausia atidarykite žiniatinklio naršyklę ir apsilankykite svetainėje YouTube.com.
  • Kai būsite pagrindiniame puslapyje, spustelėkite savo profilio nuotrauką, esančią viršuje, dešinėje.
  • Spustelėjus profilio nuotrauką, pasirodys meniu. Spustelėkite skiltį „YouTube Studio“.
  • Kai pasieksite „Kanalo informacijos suvestinę“, spustelėkite kairėje skydelio pusėje esančią piktogramą „Nustatymai“.
  • Puslapio viduryje, kai atsidarys puslapis „Nustatymai“, spustelėkite parinktį „Kanalas“.
  • Automatiškai atsiras skiltis „Pagrindinė informacija“; šalia jo palieskite meniu „Išplėstiniai nustatymai“.
  • Slinkite žemyn į meniu „Išplėstiniai nustatymai“ ir spustelėkite parinktį „Pašalinti „YouTube“ turinį“.
  • Puslapis automatiškai nukreips jus prisijungti ir paprašyti slaptažodžio. Įveskite su kanalu susieto el. pašto adreso slaptažodį ir tęskite.
  • Pasirodžiusiame ekrane bakstelėkite parinktį „Noriu slėpti savo turinį“.
  • Pasirinkite parinktis, kurias norite paslėpti kanale, ir vieną kartą spustelėkite žymimąjį laukelį.
  • Galiausiai, spustelėjus „Slėpti mano kanalą“, „YouTube“ paskyros išjungimo arba laikino užšaldymo procesas bus baigtas.

Kaip paslėpti „YouTube“ turinį?

Jei ieškote būdo, kaip paslėpti turinį „YouTube“, neištrindami ar neaktyvindami paskyros, galite tai pasiekti keliais būdais. Galite paslėpti anksčiau įkeltus ar būsimus vaizdo įrašus ir padaryti juos privačius.


Norėdami paslėpti „YouTube“ turinį kompiuteryje (asmeniniame kompiuteryje arba staliniame kompiuteryje), atlikite toliau nurodytus veiksmus.


  • Pirmiausia prisijunkite prie „YouTube“ paskyros naudodami „YouTube“ svetainę ir eikite į pagrindinį puslapį.
  • Vieną kartą spustelėkite savo profilio nuotrauką (esančią viršutiniame dešiniajame puslapio kampe).
  • Pasirodžiusiame išskleidžiamajame meniu pasirinkite „YouTube Studio“
  • Puslapis automatiškai nukreips jus į skyrių „Kanalo informacijos suvestinė“.
  • Toje pačioje srityje ir kairiajame meniu spustelėkite mygtuką „Turinys“.
  • Puslapyje „Kanalo turinys“ bus matomi jūsų anksčiau įkelti vaizdo įrašai.
  • Užveskite pelės žymeklį virš vaizdo įrašo ir peržiūrėkite skyrių „Matomumas“.
  • Užveskite pelės žymeklį ant etiketės „Vieša“ ir spustelėkite rodyklės žemyn piktogramą.
  • Pasirinkite „Privatus“ arba „Neįtrauktas į sąrašą“ iš parinkčių, esančių tiesiai po skyriumi „Išsaugoti arba paskelbti“.
  • Galiausiai spustelėkite mygtuką „Išsaugoti“, kad užbaigtumėte „YouTube“ turinio slėpimo procesą.
  • Kaip ištrinti „YouTube“ kanalą telefone?
  • „YouTube“ kanalą galite ištrinti tik kompiuteryje. Neįmanoma ištrinti jo iš „Android“ ar „iPhone“. Atlikdami anksčiau minėtus veiksmus, galite lengvai ištrinti paskyrą naudodami „YouTube Studio“ skydelį.


Ar nenaudojamos „YouTube“ paskyros uždaromos?

Taip, nenaudojamos „YouTube“ paskyros gali būti uždarytos po tam tikro laiko. „YouTube“ skatina naudotojus išlaikyti aktyvias paskyras ir dalyvauti platformoje. Tačiau „YouTube“ gali išjungti paskyras, kurios buvo nenaudojamos arba kuriose ilgą laiką nebuvo jokios sąveikos.


Nenaudojamų „YouTube“ paskyrų politika laikui bėgant gali keistis, todėl svarbu patikrinti oficialius „YouTube“ palaikymo išteklius, kad gautumėte tikslios informacijos. Jei norite ir toliau naudoti „YouTube“ paskyrą, reguliariai prisijungdami, įkeldami turinį arba bendraudami su kitais galite išvengti paskyros uždarymo.


Remiantis naujausiu atnaujinimu, „Google“ planuoja ištrinti nenaudojamas „Google“ paskyras, sukurtas 2024 m. gruodžio mėn. „Google“ išsiųs pranešimus apie paskyras, kurias ketinama ištrinti, o jei po kelių mėnesių nebus atsakyta, šios paskyros bus ištrintos.


Ar ištrynus „Google“ paskyrą ištrinama „YouTube“ paskyra?

Ne, ištrynus „Google“ paskyrą „YouTube“ paskyra automatiškai neištrinama. Net jei ištrinate „Google“ paskyrą, „YouTube“ paskyra ir jos turinys paprastai išsaugomi. Tačiau „Google“ politika ir paslaugų teikimo sąlygos gali keistis, todėl visada svarbu patikrinti naujausią informaciją, patikrinus oficialią „Google“ dokumentaciją.

Tinklaraštis

Kur matai save po 10 metų...

Mes parėmėme Future of Mobile Summit MWC19, panelės sesijoje, kurią vedė Nickas Lane'as iš Mobilesquared ir kuriame dalyvavo ne kas kitas, o mūsų pačių vyriausiasis evangelistas Ro...

Skaityti Daugiau
Kaip ištrinti „YouTube“ p...

„YouTube“ paskyros ištrynimas reiškia visam laikui turinio, vaizdo įrašų, prenumeratų ir veiklos pašalinimą iš paskyros. Sužinokite, kaip atlikti procedūrą!Daugelis žmonių konkreči...

Skaityti Daugiau
Perkelkite SMS į kitą lyg...

Naudojate SMS žinutes, kad bendrautumėte su savo auditorija ir mėgaukitės puikiais atsakymų rodikliais , bet koks kitas žingsnis siekiant užtikrinti, kad atviri tarifai išliktų ir ...

Skaityti Daugiau
SMS mokesčiai: žinučių si...

Žemas SMS tarifas kainodaros puslapyje gali atrodyti kaip vagystė, kol nebus rodoma likusi sąskaitos dalis.Operatoriaus mokesčiai, registracijos mokesčiai, perviršiai, numerio nuom...

Skaityti Daugiau
Raskite savo verslui tink...

Ar norite, kad jūsų verslas klestėtų? Jei tai yra tai, ko ieškote, laikas pradėti naudoti tekstinius pranešimus kaip būdą efektyviau bendrauti su klientais, kaip tai daro daugelis ...

Skaityti Daugiau
Masinės SMS paslaugos kel...

Ataskaitos siuntimas SMS žinute klientams yra viena iš efektyviausių rinkodaros priemonių aplink mus. Kelionių ir turizmo sektorius mėgsta siųsti tekstinius pranešimus, nes jie yra...

Skaityti Daugiau