YouTube Hesabını Necə Silmək olar?

YouTube hesabının silinməsi məzmunu, videoları, abunəlikləri və fəaliyyətləri hesabınızdan həmişəlik silmək deməkdir. Prosesi necə yerinə yetirəcəyinizi öyrənin!
Bir çox insanlar xüsusi olaraq “iPhone-da youtube kanalını necə silmək olar” və ya “mobil telefonda youtube kanalını necə silmək olar” kimi axtarış aparır. Ancaq hazırda YouTube hesabınızı telefonunuzdan silmək mümkün deyil. Bir sözlə, hesabın silinməsi prosesini yalnız masaüstü və ya kompüter vasitəsilə həyata keçirə bilərsiniz.
YouTube hesabınızı silmək və ya kompüter vasitəsilə kanalı bağlamaq istəyirsinizsə, sizin üçün ətraflı siyahı hazırlamışıq. Bu yolla siz qısa zamanda və asan addımlarla kanalınızı bağlaya biləcəksiniz. Hesabın dayandırılması və məzmunun gizlədilməsi kimi əlavə addımları da daxil etdik.
Beləliklə, uzatmadan, "YouTube hesabını necə silmək olar?" addımlarına keçək.
YouTube Hesabını Necə Silmək olar? (Kanalın Həmişəlik Silinməsi)
YouTube-da kanal sahibisinizsə, kanalınızı həmişəlik silmək mümkündür. Bunu etmək üçün göstərişlərə uyğun olaraq lazımi parametrlərə əməl etməlisiniz. Addımları dəqiq şəkildə tamamlamaq prosesin etibarlı olmasını təmin edəcəkdir.
Masaüstü cihazınızdan (kompüter və ya PC) istifadə edərək YouTube kanalını necə silə bilərsiniz:
- Əvvəlcə youtube.com veb ünvanına keçin.
- Səhifənin yuxarı hissəsində yerləşən profil şəklinizə klikləyin.
- Profil şəklinizə kliklədikdən sonra görünən menyudan 'YouTube Studio' seçin.
- Panel açıldıqdan sonra yan menyunun altındakı "Parametrlər" simgesini basın.
- "Parametrlər" menyusunda "Ümumi" başlığının altındakı "Kanal" bölməsinə klikləyin.
- Yaranan səhifədə "Ətraflı parametrlər" yazan mətnə klikləyin.
- Bölmənin aşağısına sürüşdürün, sonra "YouTube məzmununu sil" üzərinə klikləyin.
- YouTube kanalınızla əlaqəli e-poçt parolunuzu daxil edin və davam edin.
- 'Mən məzmunumu həmişəlik silmək istəyirəm' deyən qutunu işarələyin.
- YouTube hesabınızı silmək üçün tələb olunan doğrulama addımlarını tamamlayın.
- Nəhayət, "YouTube məzmununu sil" üzərinə klikləyin və YouTube kanalınızın silinməsi prosesi başa çatacaq.
- Qeyd: YouTube hesabının silinməsi prosesi başa çatdıqdan sonra hesabınızı bərpa etmək asan deyil. Bundan əlavə, lazımi prosedurlara görə kanalın silinməsi bir qədər vaxt ala bilər. Bununla belə, YouTube hesabınız həmişəlik silinəcək.
YouTube Hesabını Necə Müvəqqəti Deaktiv Etmək və ya Dondurmaq olar
YouTube hesabınızı həmişəlik silmək istəmədiyiniz zaman onu müvəqqəti olaraq deaktiv etmək və ya dondurmaq ən məqbul seçim ola bilər. YouTube hesabınızı dondurduğunuz zaman kanal adınız, bəyənmələriniz, videolarınız və abunəçiləriniz görünməz olacaq. Bununla belə, YouTube şərhləriniz və cavablarınız kanalınızdan həmişəlik silinəcək.
Masaüstü cihazınızda (kompüter və ya kompüter) aşağıdakı addımlara əməl etsəniz, YouTube hesabınızın dondurulması prosesini tamamlaya bilərsiniz:
- Əvvəlcə veb brauzerinizi açın və YouTube.com saytına daxil olun.
- Əsas səhifəyə daxil olduqdan sonra yuxarı sağda yerləşən profil şəklinizə klikləyin.
- Profil şəklinizə kliklədikdən sonra menyu görünəcək. "YouTube Studio" bölməsinə klikləyin.
- 'Kanal İdarəetmə Panelinə' çatdıqdan sonra panelin sol tərəfində yerləşən 'Parametrlər' işarəsinə klikləyin.
- Səhifənin ortasında "Parametrlər" səhifəsi açıldıqda "Kanal" seçiminə klikləyin.
- 'Əsas məlumat' bölməsi avtomatik olaraq görünəcək; yanındakı "Qabaqcıl parametrlər" menyusuna toxunun.
- "Ətraflı parametrlər" menyusunun aşağısına sürüşdürün və "YouTube məzmununu silin" seçiminə klikləyin.
- Səhifə avtomatik olaraq sizi daxil olmağa və parolunuzu soruşmağa yönləndirəcək. Kanalınızla əlaqəli e-poçt ünvanının parolunu daxil edin və davam edin.
- Görünən ekranda "Mən məzmunumu gizlətmək istəyirəm" seçiminə toxunun.
- Kanalınızda gizlətmək istədiyiniz variantları seçin və qeyd xanasına bir dəfə klikləyin.
- Nəhayət, "Kanalımı gizlət" düyməsini kliklədikdən sonra YouTube hesabınızın deaktivasiyası və ya müvəqqəti dondurulması prosesi başa çatacaq.
YouTube məzmununu necə gizlətmək olar?
Hesabınızı silmədən və ya deaktiv etmədən YouTube-da məzmunu gizlətməyin bir yolunu axtarırsınızsa, buna nail olmaq üçün bir neçə üsuldan istifadə edə bilərsiniz. Siz əvvəllər yüklənmiş və ya gələcək videolarınızı gizlədə və onları şəxsi edə bilərsiniz.
YouTube məzmununu kompüterdə (kompüter və ya masaüstü) gizlətmək üçün aşağıdakı addımları yerinə yetirin:
- Əvvəlcə YouTube veb saytı vasitəsilə YouTube hesabınıza daxil olun və ana səhifəyə keçin.
- Profil şəklinizə bir dəfə klikləyin (səhifənin yuxarı sağ küncündə yerləşir).
- Görünən açılan menyudan 'YouTube Studio' seçin
- Səhifə sizi avtomatik olaraq "Kanal İdarəetmə Paneli" bölməsinə yönləndirəcək.
- Eyni sahədən və sol menyudan "Məzmun" düyməsini basın.
- "Kanal Məzmunu" səhifəsində əvvəllər yüklədiyiniz videolarınız görünəcək.
- Videonun üzərinə sürün və "Görünürlük" bölməsini nəzərdən keçirin.
- Siçanınızı "İctimai" etiketinin üzərinə gətirin və aşağı ox işarəsinə klikləyin.
- "Saxla və ya Dərc et" bölməsinin altında mövcud olan seçimlərdən "Şəxsi" və ya "Siyahıdan kənar" seçin.
- Nəhayət, YouTube məzmununun gizlədilməsi prosesini tamamlamaq üçün "Saxla" düyməsini klikləyin.
- Telefonda YouTube kanalını necə silmək olar?
- YouTube kanalının silinməsi yalnız kompüterinizdə edilə bilər. Onu Android və ya iPhone-dan silmək mümkün deyil. Yuxarıda qeyd olunan addımları yerinə yetirməklə, YouTube Studio paneli vasitəsilə hesabınızı asanlıqla silə bilərsiniz.
İstifadə olunmayan YouTube hesabları bağlanırmı?
Bəli, istifadə olunmayan YouTube hesabları müəyyən müddətdən sonra bağlana bilər. YouTube istifadəçiləri hesablarını aktiv saxlamağa və platformada iştirak etməyə təşviq edir. Bununla belə, istifadə olunmayan və ya uzun müddət heç bir əlaqə göstərməyən hesablar YouTube tərəfindən deaktiv edilə bilər.
YouTube-da istifadə olunmayan hesablarla bağlı siyasətlər zamanla dəyişə bilər, ona görə də dəqiq təfərrüatlar üçün YouTube-un rəsmi dəstək resurslarını yoxlamaq vacibdir. YouTube hesabınızdan istifadə etməyə davam etmək istəyirsinizsə, müntəzəm olaraq daxil olmaq, məzmun yükləmək və ya başqaları ilə əlaqə saxlamaq hesabınızın bağlanmasının qarşısını ala bilər.
Son yeniləməyə əsasən, Google 2024-cü ilin dekabrında yaradılmış istifadə olunmamış Google hesablarını silməyi planlaşdırır. Google silinməsi nəzərdə tutulan hesablar üçün bildirişlər göndərəcək və bir neçə aydan sonra cavab gəlməsə, həmin hesablar silinəcək.
Google hesabının silinməsi YouTube hesabını silirmi?
Xeyr, Google hesabınızın silinməsi YouTube hesabınızı avtomatik silmir. Google hesabınızı silsəniz belə, YouTube hesabınız və onun məzmunu ümumiyyətlə qorunur. Bununla belə, Google-un siyasətləri və xidmət şərtləri dəyişə bilər, ona görə də Google-un rəsmi sənədlərini yoxlayaraq ən yeni məlumatları yoxlamaq həmişə vacibdir.
Bloqlar
10 ildən sonra özünüzü ha...
Biz MWC19-da Mobilesquared-dən Nik Leynin ev sahibliyi etdiyi və öz Baş Evangelistimiz Robert Gerstmanndan başqa heç kimin iştirak etmədiyi panel sessiyasında Mobil Sammitin Gələcə...
Ətraflı OxuYouTube Hesabını Necə Sil...
YouTube hesabının silinməsi məzmunu, videoları, abunəlikləri və fəaliyyətləri hesabınızdan həmişəlik silmək deməkdir. Prosesi necə yerinə yetirəcəyinizi öyrənin!Bir çox insanlar xü...
Ətraflı OxuEmojilərlə SMS-i növbəti ...
Auditoriyanızla ünsiyyət qurmaq üçün SMS mesajlarından istifadə edirsiniz və bəzi yüksək cavab dərəcələri əldə edirsiniz, lakin açıq tariflərin saxlanmasını və auditoriyanızı...
Ətraflı OxuSMS ödənişləri: Bizneslər...
Qiymətləndirmə səhifəsində aşağı SMS dərəcəsi hesabın qalan hissəsi görünənə qədər oğurluq kimi görünə bilər.Daşıyıcı rüsumları, qeydiyyat xərcləri, həddindən artıq yaş, nömrə icar...
Ətraflı OxuBiznesiniz üçün Doğru SMS...
Biznesinizin çiçəklənməsini istəyirsiniz? Əgər aradığınız budursa, bir çox digər şirkətlər və dövlət qurumları kimi müştərilərinizlə daha effektiv ünsiyyət qurmaq üçün mətn mesajla...
Ətraflı OxuSəyahət və Turizm Sənayes...
Müştərilərə SMS vasitəsilə hesabat göndərmək ətrafımızdakı ən təsirli marketinq vasitələrindən biridir. Səyahət və Turizm sektoru sürətli, asan və birbaşa olduğu üçün mətn mesajlaş...
Ətraflı Oxu